Belysning

Elinstallationer

J.B.H. El-Service udfører alle former for elinstallationer. Det kan være alt fra udskiftning af stikkontakt, installation af belysning og større opgaver så som omlægning af el eller lægge ny el i f.eks. nybyggeri.


Jeg kommer også gerne ud og kigger dine gamle elinstallationer igennem og tjekker om de trænger til at blive skiftet. På den måde kan der være penge at spare på elregningen.

 

Det kan også være at du står i den situation, at du har købt et nyt hus, og ønsker at få gennemgået elinstallationerne, for at se om de lever op til de krav og love der er i dag.

Datainstallationer

Datainstallationer

J.B.H. El-Service sørger for at dine datainstallationer er i orden. I dag stilles der stadigvæk højere krav til hastighed og trådløse forbindelser. Her kan jeg gå ind hjælpe og sørge for at I har en driftssikker forbindelse. Jeg kan både tilbyde montering og efterfølgende vedligeholdelse af installationerne.

 

Kontakt J.B.H. El-service, hvis du ønsker at høre hvad jeg kan hjælpe med inden for datainstallationer.

Installation af varmepumper

Installation af varmepumper

Hos J.B.H. El-service leverer og monterer jeg varmepumper. Det kan være en god ide at skifte til varmepumpe, hvis du alligevel står overfor at skal udskifte det gamle fyr. Der kan være mange penge at spare på varmeregningen og du skåner miljøet ved at vælge en varmpumpe. Jeg står gerne klar med råd og vejledning i forhold til, hvad der bedst kan betale sig.

 

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker yderligere information eller, hvis du er tvivl om det kan betale sig at skifte til en varmepumpe.

Kontakt

Udfyld formularen, hvis du ønsker at vi kontakter dig.

hCaptcha